Tyytyväiset käyttäjämme todistelevat

TPM -monikäyttöpyramidi toimii niinkuin lupaamme, ja tälle sivulle olemme koonneet tyytyväisten käyttäjiemme kokemuksia sen käytöstä.

Marika Ylä-Silava, Parkano

"Hei! Minulla on TPM -monikäyttöpyramideja kotona joka huoneessa, muutama ulkovarastossa, ja viisi kappalta autossa! TPM -monikäyttöpyramidi on aivan mahtava tuote, enkä käsitä miten olen tullut toimeen ennen kuin niitä oli! Tarkoituksena olisi hankkia vielä muutama parvekkeelle! Kaikki TPM -monikäyttöpyramidista luvatut hyödyt ovat ainakin minun kohdallani pitäneet täysin paikkaansa!"

"Eikä siinä vielä kaikki! Ryhdyin myös itsenäiseksi TPM -edustajaksi kun halusin tehdä vähemmän töitä ja saada enemmän rahaa ja vapaa-aikaa! Kohta tuohta tulee ovista ja ikkunoista, ja joudun palkkaamaan avustajan pöyhimään eurokasoja etteivät alimmaiset homehdu! Sillä aikaa kun löhöilen aurinkorannalla Thaimaan lomalla!"

"Eikä siinäkään vielä kaikki! Rekrytoin myös ystäviäni ja sukulaisiani itsenäisiksi TPM -edustajiksi, ja nyt me kaikki myymme TPM -monikäyttöpyramideja toisillemme, pidämme kokouksia ja herätysjuhlia, ja ystävänikin saavat mahdollisuuden passiiviseen tuloon!"

Marika Ylä-Silava, itsenäinen TPM -edustaja

Double James Toaster, Telajärvi

"Tuli treenikämpän ovelle joku perkeleen dressmann pukupelle patistiini housuissaan koputtelemaan ja kauppasi näitä pyramidejä. Oltiin jo siinä vaiheessa otettu vähän ööliä, niin vedettiin se kaveri pianolangalla lipputankoon ja syötettiin sille tyhjiä kaljapulloja. Esittelypyramidin, lompakon ja kengät pidin itselläni. Tuolla se on Marshallin päällä, puraisin siitä kärjestä palan pois ja poikien kanssa ollaan käytetty sitä tuhkakuppina."

"Oikein tyytyväisiä ollaan oltu, vetoisuus on erinomainen, ja ainakaan toistaiseksi se ei ole syttynyt palamaan. Nämä kengät ei kyllä ole olleet kummoiset, hiertävät pikkuvarpaan kohdalta ilkeästi ja se saattaa häiritä sooloon keskittymistä."

Double James Toaster, Walrus of Doom -yhtyeen basisti

Veikko Pöljänne, Huittinen

"Kuusi kuukautta sitten veljenpoikani Orvokki poikkesi kylässä ja jutteli niitä näitä. Kertoi siinä, että nyt on sellaiset pisnekset menossa että pää räjähtää. Hän esitteli minulle tätä vehjettä, tätä monikäyttöpyramidia, ja lupasi että kun sellaisen laitan olohuoneeseen niin saa emännän heittää kaarella pellolle, ja koti pysyy siistinä ja puhtaana. Kuulemma koe-erää oli saatavilla rajoitetun ajan ja polkuhintaan, kohta pisnekset mosahtaisivat ja naapurimaiden valloitus alkaisi, ja sitten hinnatkin kohoaisivat pilviin. Ajattelin, että kehtaakin puhua tuollaista soopaa ja vielä sukulaismiehelle, ja vetelin heti turpaan rengasraudalla."

"Päästyään teholta takaisin Orvokki tuli uudelle visiitille parin ylälinjan bodarin kanssa ja aloitti suosittelun uudelleen. Paha siinä oli enää eitä sanoa, kun puolitoistasataakiloinen jässikkä vääntää käsivartta solmuun ja toinen samanlainen meinaa tongeilla kiskoa kynsiä irti. Tehtiin sitten kaupat ja Orvokki lupasi, että pyramidi tulee piakkoin postipakettina perille saakka. Lähtiessään nämä veijarit vielä potkivat Ladani ovet tohjoksi ja tuikkasivat heinäsuulin tuleen."

"Kuten luvattu, vehje saapui postimiehen kuljettamana kuukausi sitten. Hienoon pahvilaatikkoon se oli pakattu, ja pakkausmateriaalissa ei oltu säästelty. Pistin pyramidin olohuoneen pöydälle ja vetäsin kunnon kännit. Aamulla heräsin siististä ja kiiltävästä, kirkkaasti valaistusta hyväntuoksuisesta huoneesta. Olivat naapurit roudanneet minut terveyskeskukseen aktiivihiilihuuhteluun vai mikä perkele se nyt on. Epähuomiossa oli tullut litkittyä viidensadan litran plänikkä AIV -liuosta."

"Kaiken jälkeen olen ollut erittäin tyytyväinen hankkimaani pyramidiin, loppusuoralla hinta todellakin oli aika edullinen. Siivousteho vähintääkin lunastaa markkinointilupauset, olohuoneen pöytä ei ole koskaan ollut näin siisti kun siihen ei enää mahdu muuta roinaa pyramidin kaveriksi. Voin vilpittömästi suositella kaikille Suomalaisille TPM -monikäyttöpyramidin hankkimista! Välitön myöntävä vastaus myyntitykille todellakin säästää selvää rahaa ainakin sairaalakuluissa ja vahvojen kipulääkkeiden hankintakustannuksissa."

Veikko Pöljänne, sianviljelijä Huittisista

Epäväitätytin

Viranomaisten vaatimuksista olemme joutuneet lisäämään tämän artikkelin loppuun seuraavan lauseen: "Kaikki tällä sivulla esitetyt lausunnot eivät välttämättä ole puolueettomia."

© 2007-2020 Kristian Holvivuori - Telajärvi