Asennusohjeet

Pyramidin asentaminen ei ole kovinkaan vaikeaa, ja näiden ohjeiden avulla se pitäisi luonnistua sokealta Reetaltakin. Jos kuitenkin törmäät odottamattomiin ongelmiin, oma TPM -edustajasi voi auttaa sinua kädestä pitäen. Vaihtoehtoisesti edustajaltasi voit hankkia edullisen asennusohje-DVD:n, jossa seikkaperäisesti näytetään miten pyramidi saadaan onnistuneesti asennettua esim. lattialle, sohvan taakse, välikatolle, alapohjaan, veneeseen ja moottoripyörään.

Pyramidin asentaminen kotiin

Kotona TPM -monikäyttöpyramidille on monta vaihtoehtoista asennuspaikkaa. Yleisin näistä on olohuoneen pöytä, jota käsittelemme tässä oppaassa. Yleisin asennusvirhe uuden pyramidin hankkijoilla on väärinpäin asennus. Tässä kannattaa olla huolellinen - kyljellään oleva pyramidi ei toimi lainkaan, ja kärjelleen asennettuna se saattaa kaatua. Pyramidin pohjassa lukee teksti "tämä puoli alaspäin" - tätä ohjenuoraa kannattaa noudattaa.

Ennen asennuksen aloittamista Sinun tulisi tyhjentää pöytä siinä olevista tavaroista. Jos pyramidin alla on esineitä, se saattaa jäädä vinoon eikä tällöin toimi normaalisti. Suurehkot esineet, kuten posliinikuhat ja tunkit, saattavat jopa aiheuttaa pyramidin kaatumisen. Tätä tulisi välttää. Kaatunut tai pudonnut pyramidi pitää lähettää välittömästi pyramidihuoltoon. Jos näin pääsee käymään, ota heti yhteys TPM -edustajaasi.

  1. Poista pyramidi pakkauslaatikosta
  2. Aseta pyramidi pöydälle kuvan osoittamalla tavalla
  3. Valmis!

Pyramidin asentaminen autoon

TPM -monikäyttöpyramidin asentaminen autoon voi olla hieman haastavampaa kuin kotiin tehtävät asennukset. Periaatteessa sen voisi laittaa vaikka takakonttiin, mutta niin kaukana moottoritilasta pyramidista saatava hyöty ei ole paras mahdollinen. Paras paikka olisi moottorin päällä, mutta useimmissa automalleissa tämä saattaa vaikeuttaa konepellin sulkemista. Konepellin päälle asennettu pyramidi saattaa häiritä kuljettajan näkyvyyttä ja vaarantaa liikenneturvallisuutta, eikä se välttämättä pysy paikoillaan kovassa vauhdissa ja tiukoissa kaarteissa.

Optimaalisin käytännöllinen paikka onkin kuskin penkillä. Noudata asennuksessa seuraavaa järjestystä:

  1. Poista pyramidi pakkauslaatikosta
  2. Avaa auton etuovi
  3. Aseta pyramidi istuimelle kuvan 1 osoittamalla tavalla
  4. Valmis!

Henkilökohtaisesta anatomiasta ja mieltymyksistä riippuen kuljettaja saattaa kokea auton ohjastamisen pyramidin päältä epämukavaksi tai kiusalliseksi (kuva 2). Jotkut eivät välttämättä tässä asetelmassa myöskään ylety kunnolla polkimille ja muille auton hallintalaitteille. Tällöin vaihtoehdoksi jää asennuksen tekeminen apukuskin penkille (kuva 3). Jos joudut asentamaan pyramidin apukuskin paikalle, se ei ole suurikaan ongelma. Tutkimukset osoittavat, että saatava hyöty on siinäkin lähes 90% maksimista.

Pakkauslaatikon sisällä olevat valkoiset pienet pallukat on tarkoitettu suojaamaan pyramidia kuljetusten aikana. Ne saattavat sisältää terveydelle haitallisia kemiallisia yhdisteitä, ja niiden käsittelyssä tulisi käyttää paksuja rukkasia. Voit hävittää ne normaaliin tapaan muun ongelmajätteen tavoin talousjätteen joukossa. Jos satut vahingossa syömään pakkausmateriaalia, ota välittömästi yhteys TPM -edustajaasi tai lähimpään terveyskeskukseen.

© 2007-2020 Kristian Holvivuori - Telajärvi