Itsenäiseksi TPM -edustajaksi!

Olisiko sinulla tarvetta ylimääräiselle rahalle tai vapaa-ajalle? Haluaisitko kahdeksan tunnin työpäivien sijaan tehdä esimerkiksi kahdeksan minuuttia töitä viikossa, silti ansaiten tuplasti, kymmenkertaisesti tai jopa satakertaisesti nykyisen palkkasi verran? Totta perkele haluaisit! Kukapa ei. Nyt sinulla on siihen myös mahdollisuus: ryhtymällä itsenäiseksi TPM-jälleenmyyjäksi voit heittää hyvästit työelämän monotoniselle oravanpyörälle. Rystyset valkoisena raatamisen sijaan voit ryystää kossua Välimerellä kelluvalla huvijahdillasi, hurjastella Euroopan autobaanoilla upouudella Ferrarillasi tai ahmia kaviaaria, maksalaatikkoa ja tryffeleitä Pariisin hienostoravintoloissa.

Miten se toimii?

Telajärven pyramidimarkkinoinnin jakelukanavana on verkostomarkkinointi eli monitasomarkkinointi (MLM) eli (luonnollisesti) pyramidimarkkinointi. Itsenäisen TPM -jälleenmyyjän työ perustuu ns. Verkostomarkkinoinnin Pyhään Kolminaisuuteen:

Voit kayttää tähän bisnekseen aikaa ihan niin paljon tai vähän kun sinua itseäsi huvittaa. Pienelläkin työpanoksella homma lähtee ensin käyntiin ja sitten käsistä: kun alapuolellesi kertyy uutta myyntiverkostoa, alat saada ns. passiivista tuloa, eli rahaa tunkee ovista ja ikkunoista tekemättä yhtään mitään. Pääasialliseksi duuniksesi jää rahakasojen pöyhiminen, etteivät setelit suotta homehdu. Toki siihenkin puuhaan voit palkata itsellesi avustajan!

Esimerkki

Hankit TPM -aloituspaketin ja juttelet muutamalle kaverillesi. Ensimmäisen viikon aikana kaksi tuttuasi lähtee mukaan liiketoimintaan. Nämä tutut houkuttelevat alleen uudet kaksi uutta jäsentä kukin, ja niin edelleen, ad nauseaum. Kuukauden päästä organisaatioosi kuuluu 31 edustajaa, kolmen kuukauden päästä reilun 8000 edustajaa, puolen vuoden, vuoden, kahden vuoden päästä... laske itse. Jokainen alapuolellasi oleva edustaja tuottaa sinulle passiivista tuloa jatkuvalla syötöllä, ja tulosi kasvavat eksponentaalisesti samalla kun oma työpanoksesi voi pudota samassa suhteessa. Edellämainitun kaltainen organisaatio tuottaisi sinulle TPM -jakoprosenttijärjestelmällä ensimmäisen viikon aikana 100 euroa, kuukauden päästä 500 euroa ja kolmen kuukauden päästä 2100 euroa viikossa. Jos saisitkin mukaan kolme ystävääsi kahden sijasta, meno olisi tietysti vieläkin hurjempaa. Toisin kuin muissa, huonommissa verkostohuijauksissa, viikottaiselle tulollesi ei ole minkäänlaista kattoa! Voit ansaita ihan niin paljon kuin kehtaat!

Mukaan pääset juttelemalla omalle TPM -myyntiedustajallesi.

Tulossa aivan lähitulevaisuudessa

Telajärven Pyramidimarkkinointi Oy on Suomen nopeiten kasvava verkostomarkkinointifirma. Niin tuotteitamme kuin markkinointikanavaammekin kehitetään ja hiotaan jatkuvasti. Muunmuassa seuraavat uutuudet ovat tulossa pian:

Liittyminen kannattaa nyt, sillä näitä uutuuksia pääsevät beta-testaamaan vain rekisteröityneet TPM -jälleenmyyjät!

© 2007-2020 Kristian Holvivuori - Telajärvi