Oma pyramidi kotona

Tyylikäs ja ajaton TPM -monikäyttöpyramidi on omiaan kodin sisustuselementtinä. Se on harmoniassa kaikenlaisten sisustustyylien kanssa, ja sen Feng Shui -indeksi on komeat +3,2 tasapainotetulla Kungfutsen asteikolla. Kolmesta eri värisävystä löydät varmasti sellaisen, joka sopii juuri Sinun kotisi värimaailmaan. Kun sijoitat pyramidisi näkyvälle paikalle, se toimii myös oivallisena keskustelun herättäjänä. Mutta estetiikan lisäksi mystinen pienoispyramidi on myös paljon muuta!

Kodinhoidon apuväline

TPM -monikäyttöpyramidi varastoi ja luovuttaa ympäristöstään konjuktiivisesti varautunutta energiaa noudattaen egypto-biorotaationaalista sykliä. Sen rinnakkaisdimensionaalinen näennäismassa taivuttaa ympäröivää aika-avaruuspotaskaa, ja reorganisoi ionisoituja kvarkkiradikaaleja. Näiden ilmiöiden yhteisvaikutuksena supraneutronisten elektridien Scheisserberg -tasapainoarvot alkavat duplikoitua oktanosfääriin sidottujen kulminaatiopisteiden arvojen kanssa, ja seuraavia asioita tapahtuu:

Selvää säästöä talouden menoihin

Valaistus

Egypto-biorotaationaalisen syklin mukaiset energiavaihtelut ovat erittäin tehokkaita optimoimaan kodin sähkölaitteiden hyötysuhdetta. Esimerkiksi tavanomainen 42 Watin hehkulamppu jonka normaali valoteho on noin 400 lumenia, tuottaa syklin alapäässä noin 6000 lumenia ja yläpäässä lähes 13 000 lumenia, ja keskiarvona kymmenen millisekunnin aikana 9300 lm. Näin saat samalla sähkönkulutuksella yli 23 kertaisen valomäärän!

Matkapuhelin

Aika-avaruuspotaskan kaareutuma hidastaa matkapuhelinten sykäyksiä, hieman samaan tapaan kuin esimerkiksi Alpratsolaami hidastaa ihmisen pulssia. Kaareutuma on indefiniittisessä variaatiotilassa, joten absoluuttista säästölukua ei voi suoraan laskea, mutta tyrannometrillä suoritettujen mittausten mukaan säästö puhelinlaskussa on aina vähintään 20 mutta enintään 39 prosenttia. Tämän lisäksi, koska kaareva jana on staattisella etäisyydellä aina suoraa pidempi, voidaan vuorokaudessa juoruta helposti yli 24 tuntia!

Kehonhoito

Ionisoidut kvarkkiradikaalit ovat normaalitilassaan termostabiilisesti hypersensitiivisiä, ja siten aiheuttavat ihmisen kehossa muunmuassa ennenaikaista ikääntymistä ja rappeutumista. Pyramidin paralleeliulottuvuuksinen pseudoenergia transformoi radikaalien termostabiliaa hyposensitiiviseksi. Jo lyhyen altistuksen tuloksena mm. seuraavia positiivisia vaikutuksia voidaan havaita:

© 2007-2020 Kristian Holvivuori - Telajärvi