Pyramidit

Tuhansia vuosia sitten egyptiläiset faaraot rakentelivat massiivisia pyramidejä omaksi ilokseen ja naapureidensa kiusaksi. Muinaisten kansojen rakennustaitoa ja geometrisiä kykyjä on ihmetelty kautta aikojen, ja alkuperäiset pyramidit ovatkin suosittuja kohteita turistien, tiedemiesten ja tutkijoiden matkaohjelmissa. Maailman suurin pyramidi, Kheopsin pyramidi, on faarao Khufun rakennuttama 137 metriä korkea ja 227 metriä leveä inha kasa basalttia, kalkkikiveä ja graniittia. Se painaa 5,9 miljoonaa tonnia - saman verran kuin 39 miljoonaa kuivattua kamelia. Onkin esitetty, että tämä massiivinen kyhäelmä olisi rakennettu kameleista, joita varten egyptiläiset rakensivat suuria ramppeja joita pitkin eläimet ohjattiin paikoilleen ja komennettiin dehydroitumaan. Tällä teorialla selittyisi pyramidin sivujen kyttyröitä muistuttavat muhkurat.

Pyramideillä on myös mystisiä voimia, joita nykytiede ei pysty selittämään. Noita ominaisuuksia hyödyntämään on perustettu Telajärven Pyramidimarkkinointi Oy - jotta jokainen suomalainen pystyisi valjastamaan ikiaikaiset voimat arkielämän avuksi.

Joka kodin TPM -monikäyttöpyramidi

Telajärven Pyramidimarkkinointi Oy:n tuotekehitysyksikkö on suunnitellut pienikokoisen ja keveän monikäyttöpyramidin jolla saat täysikasvuisen pyramidin edut kätevässä, siirreltävässä koossa ja murto-osalla siitä hinnasta mitä kuuden megatonnin kivi- (tai kameli-) rakennelma tulisi maksamaan. TPM -monikäyttöpyramidia saa kolmessa eri värisävyssä ja niitä voit tilata paikalliselta TPM -edustajaltasi.

© 2007-2020 Kristian Holvivuori - Telajärvi