Etusivu | Uutiset | Jahtivinkit | Muumireseptit | Lahtaustarinat

Muumireseptit

Testikeittiömme urheat kokkisoturit koemaistavat kaiken maailman muumireseptejä, valmistavat niistä aterioita, maistavat niitäkin, ja jos murkina osoittautuu oivalliseksi, resepti julkaistaan tällä palstalla.

Muumirullat

MuumirullatMuumirulla on hieman kääretorttua muistuttava arkipäivän pääateria, jossa ohueksi kaulitulle muuminruholle levitetään herkullista maissitäytettä, ja koko komeus rullataan pötkyläksi. Rulla sahataan sentin siivuiksi, ja tarjoillaan viinaksien kera.

Lastenkutsujen hilpeä muumipirtelö

MuumipirtelöLasten, lapsenmielisten ja muiden vähä-alyisten silmissä muumi on veikeä elukka. Mikäpä olisikaan hienompi yllätys vekarasi syntymäpäiväjuhlille kuin pöydällä komeileva, pirtelöllä täytetty muumi värikkäässä paperihatussaan?

Muumiburgerit koko suvulle

MuumiburgeriMuumiburgerit tarjoavat vähintäänkin uniikin makuelämyksen, ja jos ei muuta, niin ovat ne ainakin mukiinmenevä vaihtoehto iänikuisille lehmänlihapurilaisille. Yhdestä jauhetusta muumista riittää purilaisaineksia vaikka koko suvun ruokkimiseen.

Moumines au coq au vin

Moumines au coq au vinMoumines au coq au vin eli kotoisammin muumikukko viinissä on pramea juhlapäivällinen, jonka kelpaa pläjäyttää pöydälle vaikka Jeesuksen synttäreiden kunniaksi, mikäli perinteisiä kinkkuja ja kalkkunoita on jo mutusteltu kyllästymiseen asti.

© 2000-2020 Kristian Holvivuori - Telajärvi - 2020-08-21