Telajärvi TwitterissäTelajärvi FacebookissaTelajärvi Instagramissa

Telajärvi

Arkistoidut työpaikkailmoitukset

Arkistoitujen ilmoitusten paikat on jo täytetty. Avoimia paikkoja voit katsella "Kunnan avoimet työpaikat" -sivulla.

2004-06-13 julistettiin haettavaksi...

Mikrotukihenkilön virka

Kunnan mikrotukihenkilö vastaa tietotekniikkajärjestelmien toimivuudesta, tuesta ja kehityksestä. Työympäristö koostuu yhdestä Windows NT -palvelimesta ja kuudesta Windows 2000 -työasemasta.

Työaika on arki- ja pyhäpäivinä kello 7:00 - 21:00 ja muina aikoina päivystystä. Paikan hakijalta edellytämme aiheeseen liittyvää ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään 8 vuoden työkokemusta, CompTIA A+, Network+ ja Server+, Microsoft MCP, MCDSP, MCSA ja MCSE sekä Cisco CCNP ja CCDP sertifikaatteja. Hakijalla tulee olla vankkaa ammattitaitoa ja kokemusta C++, Java ja Turbo Pascal ohjelmoinnista, relaatiotietokannoista, toimisto-ohjelmista, kirjanpidon, terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja laskentatoimen erikoisohjelmista, asiakirjanhallintajärjestelmistä, CAD -ohjelmista, bittikartta- ja vektorigrafiikkaohjelmista sekä oppilaitosten erikoissovelluksista. Ajokortti on välttämätön, samoin oma auto. Eduksi katsotaan muut kansainvälisesti tunnetut IT sertifikaatit, muu tietotekninen koulutus ja kurssit sekä sosiaalinen omistautuminen alalle (perheettömyys).

Tarjoamme vakaan uran, vaihtelevan ja haasteellisen työympäristön ja tilavan, lähes viiden neliön hyvin ilmastoidun työhuoneen viraston ullakolta. Palkka KVTES:n mukainen, reilusti yli puolet yksityissektorin vastaavan toimenkuvan palkasta.

Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen:

Henkilöstöjaosto
Telajärven kunta
Valtakatu 7
39300 TELAJÄRVI