Telajärvi TwitterissäTelajärvi FacebookissaTelajärvi Instagramissa

Telajärvi

Pöytäkirja kh 2006-06-02 23:34

8 § Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Puheenjohtajan päätös: Kokous todettiin vähintäänkin lailliseksi ja likimain päätösvaltaiseksi.

9 § Työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomus

Johdanto: Työsuojelupiirin työsuojelutarkastuksen tarkastuskertomus nro 06/0132 2001-02-29 pidetystä tarkastuksesta on viimeinkin annettu tiedoksi kunnanhallitukselle 2006-05-09. Tarkastuksen aiheena oli henkilöstön henkinen ja fyysinen jaksaminen työssä.

Tarkastusmuistiota on käsitelty ja ihailtu saunailtana pidetyssä selvitystilaisuudessa, johon osallistuivat työsuojelutarkastaja Urpo Sepalus, työterveys-, yli- ja terveyskeskuslääkäri Joonas Mäyrä, talonmies Ismo Rummukainen sekä kolme isorintaista prostituoitua.

Ehdotus: Valittajat ja inisijät potkitaan pellolle vedoten positiivisiin huumetesteihin. Näitä lupasi järjestää Kiinteistöpoliittinen Johtaja Juhana Vetelä; "niinkauan kun kusta piisaa".

Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

10 § Nekrovisio 2006 -konsertti

Johdanto: Kirkkoherra Henrikki Tenkasen mukaan Telajärvellä järjestettävä Nekrovisio 2006 -konsertti aiheuttaa ympäristölle meluhaittoja ja houkuttelee paikkakunnalle saatananpalvaajia ja muita epätoivottuja aineksia. Tapahtuman järjestäminen saattaisi myös saattaa Jumalan Vihan Telajärven ylle, ja voisi johtaa tulviin, maanjäristyksiin, tulivuorenpurkauksiin sekä ukkos- ja tulimyrskyihin.

Ehdotus: Konsertti perutaan ja sunnuntaikirkossakäynnistä tehdään pakollista uskontokuntaan katsomatta.

Päätös: Ehdotus rullattiin tuhdiksi jointiksi ja pössyteltiin pois myötäpäivään kierrättäen.

11 § Telajärven Saab -kerhon avustushakemus

Johdanto: Telajärven Saab -kerho on taloudellissa vaikeuksissa. Vireä autoharrastustoiminta on hyväksi kunnalle; se pitää nuoret pois keskustasta notkumasta ja syleksimästä sekä vanhemman väen juopottelemasta ja remuamasta.

Ehdotus: Annetaan Telajärven Saab -kerholle avustusta 60 000 € kiireellisiä tarveharkintoja varten, kuten sytytyskasetit, virityslastut, Holsetit, jalkapallovanteet, mäyräkoirat, kolajuomat, autovahat yms. Lisäksi kunta rakentaa keskustan lähettyville 20 auton lämmitetyn hallin korjaus- ja kunnostustöitä varten. Hallia vuokrataan kerholle nimellisellä 1 € vuosihinnalla.

Päätös: Ehdotus hyväksyttiin vauhdikkaasti päristäen, viheltäen ja dumppiventtiilin suhahduksia matkien.

12 § Suostumus takaajaksi Kalervo Vetelän lainaan

Johdanto: Telajärven kunnanjohtaja Kalervo Vetelä haluaisi ottaa pankista 10 000 000 € lainan määrittelemättömään tarkoitukseen, mutta tarvitsee taakseen vakavaraisen takaajan.

Ehdotus: Kunta takaa Kalervo Vetelän lainan.

Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Jäävinä Kalervo Vetelä poikkesi miestenhuoneessa virtsalla asiakohdan aikana, mutta pesi palatessaan kätensä.

13 § Telajärven Lukion korjaus

Johdanto: Telajärven Lukiorakennus on sisäseiniltään tuuman paksun homeen peitossa, ja puolet luokista on osittain tai kokonaan sortuneet. Suojaamattomilla kuparikaapeleilla, paikoin ilmakaapeleina tehdyt sähkötyötkin katsotaan jonkinasteiseksi riskiksi jokapäiväisessä luokkakäytössä.

Ehdotus: Rakennuksen kunnostukseen kunta työllistää kaksi pitkäaikaistyötöntä kesän aikana joille annetaan jääkrapa homeenpoistoon, motti kakkosnelosta, vasara ja kourallinen nauloja.

Päätös: Ehdotus hylättiin kustannuksiltaan turhan hintavana.

14 § Ilmoitusasiat:

Ehdotus: Kunnanhallituksen tietoon saatetuksi merkitään seuraavat ilmoitusluonteiset asiat:

Päätös: Hyväksyttiin moniäänisesti nuotin vierestä laulaen matkalla Alkoon.

Estotonta mainostelua: