Bändin jäsenet

Walrus of Doom perustettiin Telajärvellä kevättalvella 2006, kuuden ennestään toisilleen pääosin tuntemattomien kaverusten toimesta, jotka tutustuivat toisiinsa sattumalta jäätyään porukalla jumiin Telajärven Shellin vessaan tuntikausiksi. Kaikille kavereille oli yhteistä musiikkiharrastus, ainakin kuuntelemisen osalta, ja pojat päättivätkin kokeilla oman bändin perustamista. Kaikkien jäsenten samankaltainen musiikkimaku on ohjannut bändin tyyliä popahtavan iskelmä-hard rockin suuntaan. Tähän mennessä yhtye on julkaissut kolme pitkäsoitto-CD:tä, jotka sisältävät pääosin omia sävellyksiä ja muutaman gover -biisin.

Winston Uranus

Kotoisin Kälviältä ja syntynyt vuonna 1988, Viljo "Winston Uranus" Urvila on bändin kantava voima ja isähahmo. Aiempaa kokemustakin löytyy; hän lauloi Kälviän keskustan ala-asteen joulujuhlassa Hoosiannaa peräkkäisinä vuosina '96 ja '97. Winstonin suosikkibändejä ovat mm. Uniklubi, Fröbelin Palikat, The Rasmus sekä Burzum, ja musiikilliseksi esikuvakseen hän mainitsee Darkthronen Ted Skjellumin. Hän on vastuussa suurimmasta osasta WoD:in lyriikoista, bändin pukeutumisesta, osasta sävellyksistä ja Telajärven R-Kioskiin viime syksynä tehdystä murrosta. Viskiä herra Uranus kertoo juovansa monta pulloa päivässä, ja tupakkaakin palaa kolmatta askia, usein pari savuketta kerralla. Lempijuomakseen hän mainitsee Mansikka-Mehukatin ja -ruoakseen raa'an ihmislihan.

Tulevaisuuden haaveissa Winston Uranuksella on vetää jonain päivänä keikka Hämeenkyrön Verho-Ekspertillä.

Kirk Carpet

Telajärven entisen kunnanjohtajan poikaa, oikealta nimeltään Keijo Ylermi Vetelää, on verrattu Joe Satrianiin, Yngwie Malmsteeniin ja Dave Lombardoon, ainakin serkkunsa Juhana Vetelän toimesta. Kirk Carpet on säveltänyt suurimman osan WoD:n kappaleista, ja hän on soittanut vierailevana tähtenä Manowarin 2002 julkaisemalla Warriors of the World -albumilla ilmakitaraa. Kitaravirtuoosi aloitti soittamisen jo viiden vanhana, vuonna 1994. Otelaudan olemassaolosta ja käytöstä hän kuuli keväällä 2006. Suosikkiyhtyeinään ja -artisteinaan Kirk pitää N.W.A:ta, Ice Cubea, 50 Centiä ja Arto Nuotiota. Kitara-idolinaan hän pitää laulu- ja soitinyhtye HIMin Gas Lipstickiä. Lempijuomana menee laiha hernekeitto, mieliruokaa on valaan ihra.

Tulevaisuuden Kirk Carpet toivoo tuovan mukanaan saatanasti rahaa, viinaa ja naisia.

Double James Toaster

Double James, tai tuttavien kesken "James James" Toaster on paljasjalkainen Telajärveläinen, joka syntyi rappioalkoholistiperheeseen herran vuonna 1987. Hän on soittanut bassoa vuodesta 2006 lähtien eikä hänellä ole aiempaa kokemusta yhtään mistään. Suosikkibändeikseen Double James listaa Lovexin, Nylon Beatin, Slayerin ja Abban, ja väittää vetäneensä turpaan jokaista ensiksimainitun ja kakkoseen jokaista viimeksimainitun jäsentä. Musiikilliseksi esikuvakseen hän nimeää aikoinaan Suicidal Tendenciesissä ja nykyisin Metallicassa bassoa soittavan Roberto Agustín Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruzin. Double Jamesin mielijuomaa on sahti ja lempiruokaa pontikkaan tehty kesäkeitto. Soittimena hänellä on Biltemasta hankittu Bass Guitar -merkkinen bassokitara.

Tähänastisen elämänsä suurimpana saavutuksena Double James Toaster pitää mäyräkoiran juomista alle kahden minuutin pulloineen pahveineen päivineen. Tulevaisuuden tavoitteena hänellä on vetää niin paljon huumeita että nuppi räjähtää.

Peter Handjob

Syntyjään Parkanolainen Petri "Peter Handjob" Runkkojärvi on WoD:in kosketinsoittaja, taustahoilaaja ja muutenkin monitoimimies. Lupaavan uran Ykköspubin, sosiaalitoimiston ja keskustan puistonpenkkien kanta-asiakkaana bändin vuoksi lopettanut 20 -vuotias ei ennen käytetyn Hammondin varastamista ollut hipelöinyt minkäänlaisia instrumenttejä eikä mitään muutakaan, itseään lukuunottamatta. Peter fanittaa Antti Tuiskua, Roni Trania, Øystein Aarsethia ja Pete Seppälää. Esikuvanaan hän pitää Lordi -yhtyeen kosketinsoittajaa Anita Hirvosta. Lempiruokaa ovat silli-rahkapiirakat ja -juomaa kristittyjen veri.

Tulevaisuudessa Peter Handjob haluaa päästä eroon jännetuppitulehduksestaan.

Steven Butterfly

Steven "Skullcrusher" Butterfly, bändin nuorin jäsen - joka iästään huolimatta on niin kova äijä että hänen taiteilijanimelläänkin on lempinimi - on kotoisin Hämeenkyröstä. Siitä huolimatta Steven osaa soittaa lukuisia eri soittimia, vaikkakaan ei kovin hyvin. Soittimina hänellä on harjateräksestä taivuteltu pimpparauta, Ron Mossin leukaluusta tehty kantele, perunasäkistä ja nokkahuiluista Ikatalla teetetty säkkipilli, viime kesän Satahäme Soi -juhlilla sammuneelta katusoittajalta varastettu 3-rivinen Hohner Corona II -hanuri sekä Tiimarista ostettu "Made in Taiwan" -merkkinen panhuilu (joka tosin saattaa olla kynäteline). Stevenin suosikkibändeihin kuuluvat Dingo, Yö, Public Enemy ja Eppu Normaali. Esikuvana on Eino Grön. Lempiruoakseen Steven ahmii Sertiä ja Pedigreetä, juomana menee oliiviöljy.

Tulevaisuuden haave Steven Butterflyllä on ostaa M/S Purimo -laiva ja risteillä loppuelämä ympäri Hämeenkyrön Kirkkojärveä ympärikännissä, pilvessä ja pölyissä.

Jose Donkey

Teneriffalla tehty ja Ikaalisissa 1989 syntynyt WoD:in rumpali Jose "Donkey" Möttönen omaa kiistatta eniten omaan soittimeensa edes löyhästi liittyvää kokemusta. Pienestä pitäen hän on paukuttanut ja hakannut kaikkea mahdollista, mm. halkoja, vanhuksia, pienempiä lapsia ja sammuneita alkoholisteja. Bändissä Jose soittaa viisiosaista Brion valmistamaa rumpusettiä ja lehmänkelloa. Maailman parhaimpina artisteina ja bändeinä hän pitää Pikku-Geetä, Tauno Paloa, Lapinlahden Lintuja ja Kraftwerkiä. Rumpalina esikuvana Joselle toimii Spinal Tapissa 70-luvulla soittanut legendaarinen Eric "Stumpy Joe" Childs. Lempiruokaa on vuohenmunuaismureke ja juomana menee tehosekoittimessa kulutusmaitoon tehty maksa-haimapirtelö.

Tulevaisuudessa Jose Donkey toivoo omistavansa jatketun, 8-metrisen limusiiniversion 80-luvun DX Corollasta.