TelaBurger

Pikaruokaa edullisesti ja ystävällisesti

TelaBurger on uusi, 100% kotimainen pikaruokaketju. Ravintoloitamme löydät tällä hetkellä Telajärveltä, Röyhiältä ja Mullinperältä. Palvelumme on nopeaa, henkilökuntamme ystävällistä ja hintamme ovat kilpailukykyisiä jopa viiden tähden gourmeeravintoloiden kanssa!

Kaikki ruokalistamme tuotteet on tehty täysin kotimaisista raaka-aineista, luomukasvatetuista salaateista ja tomaateista lehmänlihapihveihimme saakka. TelaBurgerissa saat aina vastinetta rahallesi ravintoarvoja unohtamatta. Tervetuloa maistelemaan!

Kylläiset asiakkaamme mölisevät

Suomalaista käsityötä, perkele!

Walrus of Doom -metalliyhtyeen roudari Jorpe Hanukas Telajärveltä toteaa: Keikoilla sitä tulee syötyä kaikenlaista sontaa ihan missä sattuu. Mutta aina kun palataan kotikonnuille, niin koko porukalla rynnätään TelaBurgeriin ja vedetään hamppareita turpaan niin että navat rytisee. Oma ennätykseni on 13 mega-ateriaa yhdeltä istumalta!

Ketjun perusti talikkotieteiden maisteri Repa Juustolahti. Työuransa hän aloitti jo nuorena miehenä Lervon kivikirkossa, jossa hän työskenteli aulan mattona.